Toimitusjohtaja Mikko Leppänen päättää työnsä Kymi Sinfoniettassa

Julkaistu 25.01.2023

Kymenlaakson Orkesteri Oy:n toimitusjohtaja Mikko Leppänen on irtisanoutunut toimisuhteestaan. Leppänen hoitaa yhtiön talousasioita 17.3. saakka ja orkesterin toimistohenkilökunta vastaa aiempaan tapaan organisaation käytännönasioista ja konserttitoiminnan ylläpitämisestä yhteistyössä orkesteriyhtiön hallituksen kanssa.
Tietyt välttämättömät operatiivisiin vastuisiin liittyvät tehtävät siirtyvät väliaikaisesti orkesteripäällikkö Heidi Mustikkaniemelle seuraavan toimitusjohtajan aloittamiseen saakka.

”Päätös on henkilökohtainen, enkä kommentoi sitä julkisesti. Orkesterin kanssa on kuluneiden vajaan 1,5 vuoden aikana saatu paljon hyviä asioita aikaiseksi, mistä olen iloinen ja kiitollinen koko työyhteisölle. Kymi Sinfonietta on erinomainen, monipuolinen ja innovatiivinen orkesteri, jolla on paljon annettavaa sekä paikallisesti että kansainvälisesti”, Leppänen kertoo.

Yhtiön hallitus käynnistää uuden toimitusjohtajan hakuprosessin lähiaikoina ja tiedottaa siitä tarkemmin erikseen.