Aaltoja! Valoa ja ääntä Kotkassa -festivaalin teoshaku on auki

Julkaistu 09.01.2023

Aaltoja! Valoa ja ääntä Kotkassa -kaupunkifestivaali järjestetään tulevana syksynä kolmatta kertaa.
Maksuton koko perheen festivaali rakentuu valo- ja äänireitin ympärille, ja siihen haetaan teoksia viime vuoden tapaan avoimen haun kautta. Haku on avoin kaikille valo- ja äänitaiteilijoille.

Tapahtumaan etsitään monipuolisesti erilaisia ulko- tai sisätiloihin soveltuvia valo- ja äänitaideteoksia. Mahdollisia paikkoja teoksille ovat mm. erilaiset rakennusten seinäpinnat, sekä kaupunki-, puisto- ja vesialueet. Teosvalintoja tehdessä kiinnitetään huomiota kestäviin ja energiatehokkaisiin ratkaisuihin. Lopullinen tapahtuman reitti suunnitellaan valittujen teosten pohjalta.

”Kannustamme kaikkia valo- ja äänitaitelijoita rohkeasti laittamaan meille ehdotuksia tai olemaan yhteydessä vaikkapa hyvinkin alussa olevan idean kanssa”, toteaa tapahtumapäällikkö Tiina Salonen.

Lisätiedot ja hakulomake löytyvät Aaltoja!-verkkosivuilta osoitteesta  www.aaltojafestivaali.fi. Haku alkaa maanantaina 9.1. ja päättyy 19.2. Festivaalin ohjelma ja teosreitti sekä teokset julkaistaan myöhemmin vuoden 2023 aikana.