Kauppatorille tulee viime vuoden tapaan kuusimetsä

Julkaistu 14.11.2022

Kotkan kaupunki pystyttää viimevuotiseen tapaan Kauppatorille tunnelmaa luomaan valaistun kuusimetsän. Metsän pystyttäminen on jo aloitettu ja valmista on 26.11. mennessä. Metsää pidetään torilla viime vuodesta poiketen aina helmikuun puoleen väliin asti. Torille, kaupungintalon eteen tuodaan 20 kuusta, joista yksi on tänäkin vuonna iso ja loput 19 hieman pienempiä. Metsän keskeltä löytyy nuotiopaikka, jonne metsän eläimetkin ovat kerääntyneet viettämään joulua.

Heijastavat eläimet tarjoavat varmasti hauskan elämyksen lapsille keskellä keskustaa. Lapsien ja miksipä ei aikuistenkin kannattaa suunnata siis taskulamppujen kanssa torille. Voi tehdä vaikka kilpailun siitä, miten monta heijastavaa metsäneläintä löytyy kuusien joukosta.

Joulukuussa lauantaipäivinä (3.12., 10.12. ja 17.12.) torilla palaa avotuli klo 10–14. Silloin kuusimetsän nuotiopaikalta on mahdollisuus ostaa FC KTP Juniorien T11-12 joukkueelta makkaraa ja lämmittävää glögiä.

Olemme kutsuneet mukaan eri tahoja ohjelman merkeissä. Torilla kuullaan joulumusiikin lisäksi joulutarinoita, nähdään joulupukki ja kuullaan mahdollisesti myös kuorolaulua. Mikäli sinä haluat toteuttaa torille lisää ohjelmaa vaikka runon lausunnalla, niin olethan yhteydessä Hanna Pikkaan.

Lisätietoja

Hyvinvoinnin edistämisen vastuualue:
Osallisuuskoordinaattori Hanna Pikka, p. 040 185 3285
Ehkäisevän päihde- ja mielenterveystyön koordinaattori Hanna-Kaisa Lähde, p. 040 612 7835
Tekniset palvelut: Kaupunginpuutarhuri Mari Nenonen, p. 040 688 3860