Yhteydet kuntoon Mussalon luolalle (ID 66)

Julkaistu 02.09.2022

JATKOON

Kaupunki voisi Elisalta pyytää signaalinvahvistinta Mussalon kuntosalille, joka sijaitsee maan alla. Mieluusti mahdollisimman pian. Luodaan turvallisuutta ja viihtyvyyttä luolalle.

Idean hyödyt

Idea hyödyttäisi kaikkia, joilla on Elisan puhelinliittymä ja käy Mussalon luolalla. Tämä toimisi myös turvallisuutta edistävänä tekijänä, sillä nyt sieltä ei saa Elisan liittymillä edes tarvittaessa hätänumeroon puhelua läpi, sillä kenttä on nollissa. Telia ja DNA ovat vetäneet vahvistimet maan alle, ja tästä syystä ne toimivat. Luola on kuitenkin monenlaisessa harrastekäytössä ja harrastaessahan voi sattua ja tapahtua. Jos esim. joku vanhus saa sydänkohtauksen kuntopyörällä polkiessa, joutuisi Elisan liittymän omaava ensin juosta yläkertaan asti hälyttämään apua, mikäli ei kiireessä huomaa deffaa käytävän seinällä tai tiedä, että siitä lähtee automaattinen ilmoitus hätäkeskukseen.

Mahdolliset yhteistyökumppanit

Elisalle yhteyttä ja ehdottaa signaalinvahvistimen asentamista luolalle.

Vastaus

Ideasi on edennyt jatkoon ja sitä käsitellään Länsi-Kotkan työpajassa 18.10. klo 17-19 Nuorisotila Welhossa (Tarinatie 1, 48350 Kotka).

Idea eteni toteutukseen ennen äänestysvaihetta.