Senioripuisto (ID 363)

Julkaistu 13.09.2022

JATKOON

Leikkipuiston yhteyteen senioripuisto: https://www.lappset.fi/Ajankohtaista/Blogit-ja-artikkelit/Senioripuiston-suunnittelu Budjetin puitteissa muutama senioreille sopiva laite. Turvallinen, maksuton ja saavutettavissa senioreille.

Idean hyödyt

Lisää vanhusten hyvinvointia ja liikkumista, aktivoi ikäihmisiä. Leikkipuiston yhteydessä lisää yhteisöllisyyttä eri ikäryhmien välillä. Myös isovanhemmat jotka hoitavat lapsenlapsiaan voivat hyödyntää senioripuistoa samalla, kun lapset ovat leikkipuistossa.

Vastaus

Ideasi on edennyt jatkoon ja sitä käsitellään Kotkansaaren ja Hovinsaaren työpajassa Kumppanuustalo Viikarin Loistossa (Mariankatu 24, 48100 Kotka, 1.krs.) 13.10. klo 17-19.

Ideaa käsiteltiin työpajassa. Senioreille sopiva laite löytyy Kotkansaarella jo Isopuistosta. Tästä syystä ideasi ei edennyt äänestykseen.