Petäjäsuon ulkoilualueen yleisökäymälä (ID 307)

Julkaistu 08.09.2022

EI JATKOON

Petäjäsuon ulkoilualueelle tarvitaan yleisökäymälä (n. 1500-2000 €).Eri harrastusten ulkoilijoita on vuosittain tuhansia. Hankitaan valmis kompostikäymäläpaketti, rakennetaan perusta, kootaan ja maalataan talkoilla. Huussi tarvitsee säännöllisen huollon/siivouksen ja kuorikkeet.

Idean hyödyt

Harrastajien (hiihtäjät, frisbarit, patikoitsijat, maastopyöräilijät, koiranulkoiluttajat, marjastajat, sienestäjät, polkujuoksijat ym.) ulkoilu helpottuu, ei tarvitse puskiin ulostaa. Lapsiperheet iloitsevat. Ympäristössä ei lentele roskia. Kilometrin päässä lähtöpaikasta on erittäin suosittu Kirkkokankaan laavu, jonka käyttäjät myös hyötyvät huussista.

Mahdolliset yhteistyökumppanit

Alueella toimivat Kotkan Latu ry ja FrisbeeKotkat ry. Rakentamiseen ja huoltoon talkoilijoita löytyy.

Idean jätti Helena Kempas

Vastaus

Kiitos ideastasi ja osallistumisesta Kotkan kaupungin osallistuvaan budjetointiin. Valitettavasti ideasi ei edennyt jatkoon osallistuvassa budjetoinnissa. Kotkan kaupungin asiantuntijat ovat perehtyneet ideaasi ja arvioineet sen osallistuvan budjetoinnin arviointikriteerien perusteella. Arviointikriteerit löytyvät täältä: Arviointikriteerit.

Jatkuvat kustannukset ylittävät reilusti osallistuvaan budjetointiin varatun määrärahan (15 000 euroa/alue), joten ideaa ei voida toteuttaa sen yhteydessä. Tarve on kuitenkin tiedostettu ja otamme ehdotetut paikat mielellämme talteen tulevaisuutta varten.