Lasten maailma (ID 116)

Julkaistu 01.09.2022

EI JATKOON Lasten leikkipaikoille kaivataan lisää kauniita kukkia sekä monipuolisempia laitteita kuten esimerkiksi isoja hämähäkki keinuja ja vaikkapa karuselli. Vesipisteet olisivat myös tarpeellisia.

Idean hyödyt

Helteellä jos vesipullo unohtuu matkasta pois niin silloin leikit loppuvat lyhyeen kun on lähdettävä kotiin juomaan. Karhuvuoren leikkipuistoissa on myös laitteita isommille lapsille mutta pienemmille lapsille on lähinnä vain keinut. Kukat piristävät niin aikuisia kuin lapsiakin.

Kiitos ideastasi ja osallistumisesta Kotkan kaupungin osallistuvaan budjetointiin. Valitettavasti ideasi ei edennyt jatkoon. Kotkan kaupungin asiantuntijat ovat perehtyneet ideaasi ja arvioineet sen Osbun arviointikriteerien perusteella. Arviointikriteerit löytyvät täältä: Arviointikriteerit.  Avautuu uuteen ikkunaan

Tämä idea ei etene osallistuvassa budjetoinnissa, sillä se kuuluu normaaliin perustyöhön ja siihen on rahoitus toista kautta. Leikkipaikkojen kasvillisuus on pääsääntöisesti helppohoitoista eikä esimerkiksi kesäkukkia kastelutarpeen takia.