Lähiliikuntaa ”Laivaleiksalle” (ID 214)

Julkaistu 05.09.2022

EI JATKOON

”Laivaleiksan”, eli Haraholmantien leikkipuiston ympäristössä asuu paljon lapsia, joiden ei välttämättä ole mahdollista kulkea itsenäisesti Mussalon koulun kentille. Lisäksi ympäristössä asuu paljon lenkkeileviä aikuisia, jotka varmasti mielellään pysähtyisivät lenkeillään muunkin liikunnan pariin. Leikkipuiston ympäristö on laaja, mutta koko kesän ajan hoitamaton niitty, jonka takia aluetta ei voi hyödyntää pallopeleissä tai muussa liikunnassa. Ehdotus: pieni tekonurmikenttä palloiluun, sekä muutamia liikuntavälineitä muuhun urheiluun. Onko Arto Tolsa -areenan vaihdettu tekonurmi jo hyötykäytetty jossakin kokonaisuudessaan? Kentän materiaalin laadulla ei ole tällaisessa käyttäjille merkitystä, joten aivan hyvin voisi hyödyntää käytöstä poistettuja materiaaleja.

Idean hyödyt

Liikunta on kaikille ihmis- ja ikäryhmille tärkeää ja mitä helpommin liikkumisen riemua on saavutettavissa, sitä varmemmin sitä toteutetaan. Terveysvaikutukset ovat yksi asia, mutta ehdottomasti toinen on yhteisöllisyyden lisääntyminen.

Mahdolliset yhteistyökumppanit

Talkootyöläisiä löytynee lähialueelta tulevien käyttäjien joukosta, mikäli toteutus tapahtuu käytännössä virka-aikojen ulkopuolella.

Vastaus

Kiitos ideastasi ja osallistumisesta Kotkan kaupungin osallistuvaan budjetointiin. Valitettavasti ideasi ei edennyt jatkoon. Kotkan kaupungin asiantuntijat ovat perehtyneet ideaasi ja arvioineet sen osallistuvan budjetoinnin arviointikriteerien perusteella. Arviointikriteerit löytyvät täältä: Arviointikriteerit.

Idean toteuttamiskustannukset ylittävät Osbulle asetetun budjetin, eikä sitä siitä syystä voida toteuttaa tässä yhteydessä.