Kohtauspaikka Toivo Pekkasen puistoon (ID 254)

Julkaistu 06.09.2022

JATKOON

Toivo Pekkasen puistoon voisi toteuttaa avoimen ulkoilma olohuoneen, jota kaupunki, kaupunkilaiset sekä järjestöt voisivat käyttää kohtaamispaikkana. Tekemällä puistoon pienen tasoitetun alueen jossa olisi esimerkiksi 1 kivipöytä ja ympärillä useampia penkkejä, mahdollistaisi esimerkiksi kirjakerhojen tapaamisia, musiikkiklubien tapaamisia, palvelutalojen asukkaille ja nuorisotyönpiirissä oleville verkostoitumispaikkaa, normaalia piknikpäivää ystävien kesken tai vaikka kakspyn klubitalon jäsenille uuden paikan tavata toisiaan ja sosialisoida asukkaiden sekä eritoimijoiden kanssa. Ajatus edellyttää kuitenkin saavutettavuutta ja esteettömyyttä esim. pyörätuolilla kulkeville.

Idean hyödyt

Kohentaa ihmisten mahdollisuuksia kohdata toisiaan sekä verkostoitua. Sosialisointi kohentaa ihmisten hyvinvointia ja parantaa vuorovaikutustaitoja. Luo järjestöille paikan markkinoida omaa toimintaansa sekä kohdata asiakaskuntaansa. Sijainti erilaisten toimijoiden lähellä nostaa myös mahdollista käyttöastetta.

Vastaus

Ideasi on edennyt jatkoon ja sitä käsitellään Kotkansaaren ja Hovinsaaren työpajassa Kumppanuustalo Viikarin Loistossa (Mariankatu 24, 48100 Kotka, 1.krs.) 13.10. klo 17-19.

Ideaa käsiteltiin työpajassa ja se eteni äänestykseen.