Kalapaikka (ID 365)

Julkaistu 13.09.2022

EI JATKOON

Jos on jo olemassa, niin infoa missä, että paikkakunnalle muuttaneetkin osaavat mennä. Siis paikka, tai mielellään tietysti monta:) ympäri Kotkaa, jossa kalastaa. Perille tie/polku mopolle ja pyörälle. Jokin laituri tai sopivasti kiviä, jossa helppo seistä ja istua.

Idean hyödyt

Ihmiset ulkoilmaan. Tervehenkistä toimintaa. (Ehkäpä) saisi terveellistä ruokaa! Voisiko olla peräti kalakannan hoitoa! Vanhat (miehet). Nuoremmatkin saattaisivat lähteä mukaan. Työttömät, syrjäytyneet. Jos syntyisi kaveruuksia.

Mahdolliset yhteistyökumppanit

Eikö löytyisi ”vanhoja” kalastajia oppaiksi? Kotkan opistolle kursseja. Korttelikodit. Se Kalalaani, jossa taitaa olla maksullinen kalastus, niin jos sponsoroisi, niin saattaisi saada jatkossa asiakkaita:) Samoin kalastusvälineitä myyvät liikkeet.

Vastaus

Kiitos ideastasi ja osallistumisesta Kotkan kaupungin osallistuvaan budjetointiin. Valitettavasti ideasi ei edennyt jatkoon. Kotkan kaupungin asiantuntijat ovat perehtyneet ideaasi ja arvioineet sen osallistuvan budjetoinnin arviointikriteerien perusteella.

Merikaupunki Kotkasta löytyy paljon upeita rantoja, joihin kuka tahansa voi mennä ongelle. Sekä meren että Kymijoen rannoilta löytyy paljon upeita kalastuspaikkoja. Parhaimmat kalapaikat ovat varmasti tarkasti varjeltuja salaisuuksia, mutta jokainen voi rohkeasti luontoon lähtemällä löytää itselleen sopivan paikan saada saalista. Lisätietoa kalastuksesta tällä alueella löytyy esimerkiksi VisitKotkaHaminan verkkosivuilta: VisitKotkaHamina.