Frisbeegolf rata Mussaloon (ID 178)

Julkaistu 05.09.2022

EI JATKOON

Frisbeegolf rata Mussaloon, koska kotkassa on vain kaksi rataa ja sinne matkustaminen on epäympäristöystävällistä, koska ne ovat niin kaukana. Frisbeegolf rataa voi hyödyntää monessa tarkoituksessa.

Idean hyödyt

Kaiken ikäisille hyvä ja halpa harrastus ja lisää ihmisten liikkumista. Frisbeegolf on helppo harrastus ja se lisää hyvinvointia vaikka ei osaisi pelata frisbeegolffia, radalla voi käydä vaikka radan kävellen läpi. Koska frisbee golf on suosittua, radalle olisi varmasti paljon käyttöä.

Mahdolliset yhteistyökumppanit

Frisbee kotkat

Vastaus

Kiitos ideastasi ja osallistumisesta Kotkan kaupungin osallistuvaan budjetointiin. Valitettavasti ideasi ei edennyt jatkoon. Kotkan kaupungin asiantuntijat ovat perehtyneet ideaasi ja arvioineet sen Osbun arviointikriteerien perusteella. Arviointikriteerit löytyvät täältä: Arviointikriteerit.

Uuden frisbeegolfradan rakentamiskustannukset ylittävät Osbulle asetetun budjetin. Lisäksi radoilla on jatkuvia ylläpitokustannuksia. Näin ollen tällä hetkellä keskitytään olemassa olevien ratojen ylläpitoon ja kunnostukseen, eikä tämä idea etene jatkoon Osbussa.