Visit Finland kysyy asukkaiden mielipiteitä oman asuinalueen matkailusta

Julkaistu 29.08.2022

Visit Finland on julkistanut osana Sustainable Travel Finland -ohjelmaa kyselyt matkailijoille ja asukkaille.
Asukkaille suunnatulla kyselyllä arvioidaan paikallisten käsityksiä ja mielipiteitä omalla asuinpaikkakunnalla tapahtuvasta matkailutoiminnasta.
Kysymykset ovat pääasiassa mielipideväittämiä, mutta kyselyn loppupuolella voi antaa myös avointa palautetta paikkakunnan matkailun kehittämisestä. Vastaamalla kyselyyn voi auttaa omaa asuinpaikkakuntaansa edistämään kestävyyttään.

Kyselyn toteuttaa Visit Finland. Kyselyssä kerättyä tietoa hyödynnetään kansallisessa kestävän matkailun mittaamisessa ja raportoinnissa. Mittaamalla kestävää matkailua saadaan lisää tietoa matkailun vaikutuksista päätöksenteon tueksi. Vertailukelpoisen tiedon avulla seurataan matkailukohteiden kehittymistä. Kerättyä dataa raportoidaan sekä kansallisen tason julkisessa raportissa että kullekin matkailukohteelle saatavilla olevassa omassa raportissa.

Lisätietoa kestävän matkailun mittaamisesta löytyy Visit Finlandin verkkosivuilta.

Vastaaminen on täysin anonyymia ja yksittäisiä vastauksia käsitellään luottamuksellisesti.

Tässä linkki kyselyyn https://ecv.microsoft.com/tg9YCPgUbE

Vastaamiseen kuluu noin 5 minuuttia.

Visit Finland arpoo kolme hotellilahjakorttia asukaskyselyn päättymisen jälkeen marraskuussa 2022. Voit osallistua arvontaan jättämällä yhteystietosi kyselyyn vastaamisen jälkeen. Voittajiin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti sähköpostitse.