Tuhkakuppi-roskis isoon puistoon (ID 111)

Julkaistu 24.08.2022

EI JATKOON

Isoon puistoon roskis tai muutama, joissa samassa myös tuhkakuppi.

Idean hyödyt

Lisää siisteyttä ja viihtyvyyttä.

Vastaus

Kiitos ideastasi ja osallistumisesta Kotkan kaupungin osallistuvaan budjetointiin. Valitettavasti ideasi ei edennyt jatkoon. Kotkan kaupungin asiantuntijat ovat perehtyneet ideaasi ja arvioineet sen osallistuvan budjetoinnin arviointikriteerien perusteella. Arviointikriteerit löytyvät täältä: Arviointikriteerit. 

Kaupunki rakentaa kokonaisuutena huoltotoimiaan eikä yksittäisiä roskiksia voida osallistuvan budjetoinnin kautta lähteä toteuttamaan. Jokainen roskis vaatii tulevaisuudessa huoltotoimenpiteitä ja sen tulee liittyä saumattomasti kokonaispalveluketjuun. Osallistuvalla budjetoinnilla haetaan uusia ideoita ja toiminnallisia asukkaiden kanssa yhdessä tehtäviä projekteja. Kaupungin yleinen roskahuolto on päivittäistä työtämme ja roskiksien lisäämien vaatii laajempaa kokonaisvaltaista suunnittelua ja tarkastelua isommassa mittakaavassa.