Koirapuisto Mussaloon (ID 135)

Julkaistu 29.08.2022

EI JATKOON

Mussalon suurella niityllä Saarinkotien ja Toistenpolun välissä oli aiemmin koirapuisto joka purettiin. Tilausta uudelle olisi varmasti alueella ja kyseinen paikka mahdollistaisi ison puiston rakentamisen varsin pienellä investoinnilla.

Idean hyödyt

Mussalon alueen koirat pääsisivät juoksemaan ja koirapuistot ovat myös ihmisille sosiaalisia kohtaamispaikkoja. Koiranomistajia on kaiken ikäisiä joten vaikutus olisi laaja.

Mahdolliset yhteistyökumppanit

Aitojen yms pystytykseen voisi hyvinkin olla mahdollista saada talkoovoimia paikallisista asukkaista.

Idean jätti Lari Kaurala

Vastaus

Kiitos ideastasi ja osallistumisesta Kotkan kaupungin osallistuvaan budjetointiin. Valitettavasti ideasi ei edennyt jatkoon. Kotkan kaupungin asiantuntijat ovat perehtyneet ideaasi ja arvioineet sen Osbun arviointikriteerien perusteella. Arviointikriteerit löytyvät täältä: Arviointikriteerit.

Uuden koirapuiston rakentamiskustannukset ovat poikkeuksetta yli 15 000 euron, ja tästä syystä ideasi ei edennyt jatkoon Osbussa. Kaupunki suunnittelee ja toteuttaa erilaisia palvelujaan suhteessa alueen käyttäjämäärään ja pyrkii tarjoamaan niitä tasapuolisesti kaikille käyttäjäryhmille. Koirapuistot ovat huomioitu tulevassa investointiohjelmassa ja Osbusta saamme arvokasta tietoa tulevien koirapuistojen sijoitteluun.