Kaunis Hovinsaari (ID 28)

Julkaistu 25.08.2022

EI JATKOON

Ränsistyneiden talojen purku. Jos ei kaikkia heti niin talo kerrallaan vaikka vuoden välein. Hovinsaarella on liikaa huonokuntoisia ja purkukunnossa olevia taloja jotka huonontavat koko alueen viihtyisyyttä.

Idean hyödyt

Suora vaikutus Hovinsaarelaisten elämään. Elinympäristö on elämänlaadun kannalta hyvin ratkaisevaa. Puhumattakaan alueen elinvoimaisuuden kannalta. Taloudellisesti jokainen alue hyötyy kun sen imago on hyvä ja siihen on ratkaisevana vaikutuksena alueen viihtyisyys. Siivouksen jälkeen alueen kaikki muutkin paikat siistiytyvät ja pysyvät kunnollisessa hoidossa.

Mahdolliset yhteistyökumppanit

Hovinsaaren asukkaat voisivat hyvinkin auttaa jos kaupunki organisoisi kyseisen ehdotuksen toteutuksen. Vaikutus alueen viihtyisyyteen olisi niin suuri etten epäile ollenkaan etteikö vapaaehtoisia löytyisi.

Idean jätti Kirsi Harju

Vastaus

Kiitos ideastasi ja osallistumisesta Kotkan kaupungin osallistuvaan budjetointiin. Valitettavasti ideasi ei edennyt jatkoon. Kotkan kaupungin asiantuntijat ovat perehtyneet ideaasi ja arvioineet sen Osbun arviointikriteerien perusteella. Arviointikriteerit löytyvät täältä: Arviointikriteerit. 

Valitettavasti ideasi ei edennyt jatkoon osallistuvassa budjetoinnissa. Ideaa ei voida toteuttaa, sillä rakennukset eivätkä tontit ole Kotkan kaupungin omistuksessa.