Meripäiväolut tulee myyntiin juhannukseksi

Julkaistu 20.06.2022

Kotka Steam Brewery ja Kotkan Meripäivät julkaisevat nyt kolmatta kertaa Meripäivien oman nimikko-oluen. Ensimmäistä kertaa Meripäiville lanseerattiin oma ”Meripäiväolunen” vuonna 2018, jolloin olut myytiin loppuun kaupoista jo hyvissä ajoin ennen Meripäiviä.
Tämän vuoden Meripäiväolut saadaan myyntiin ennen juhannusta ainakin Kotka Steam Breweryn omiin pisteisiin Kotkan Höyrypanimolla ja Kauppakeskus Pasaatissa. Lisäksi tuotetta saa jo K-Supermarket Hyvätuulesta.

”Vuoden 2022 Meripäiväolut on vaalea single hop lager. Oluen humalana on käytetty uusseelantilaista motuekaa. Motuekan maussa on runsaasti limeä ja tuoretta sitruunaa, sekä basilikan ja rosmariinin yrttisyyttä pehmentävällä hedelmäisyydellä. Oluen maussa löytyy kaikkea näitä hennosti ja tekee oluesta erityisen, kuitenkin helposti nautittavan 60-vuotiaan Meripäivien juhlaoluen. Olut toki maistuu hyvin myös nuoremman sukupolven nautiskelijoille.”, kertoo Kari-Jukka Koivistoinen Kotka Steam Breweryltä.

Meripäiväoluen on suunnitellut yhteistyössä Marko Hirvi Kotka Steam Brewerystä ja Hans Lindqvist Kotkan Meripäiviltä. Hans on innokas kotioluentekijä ja ollut mukana myös oluen valmistuksen monissa vaiheissa.

Kesän aikana olut on saatavilla Meripäivillä 27.-30.7. Kotka Steam Breweryn STEAM PUBista, panimon omista myymälöistä Kotkan Höyrypanimolla ja Kauppakeskus Pasaatissa, sekä hyvin varustetuista elintarvikemyymälöistä ja ravintoloista Kotkassa.

www.meripaivat.com