Varhaiskasvatuksessa aloitetaan kesäajan toiminnan suunnittelu ja valmistelu huoltajille lähetettävällä kyselyllä

Julkaistu 04.04.2022

Kotkan varhaiskasvatuksessa kysytään sähköisellä kyselyllä asiakasperheiden kesäajan varhaiskasvatuksen tarvetta.
Kysely on avoinna Edlevossa 1.-24.4. ja tuona aikana ilmoitettu heinäkuun poissaolo on maksutonta. Edlevo on järjestelmä, jolla huoltajat muutenkin ilmoittavat lastensa varhaiskasvatusajat ja loma-ajat.

Kesäajan kyselyllä saatujen tietojen pohjalta päätetään avoinna olevien päiväkotien määrä heinäkuussa Kotkan varhaiskasvatuksessa. Samoin varhaiskasvatuksen henkilöstön kesälomien suunnittelu on mahdollista kyselyssä saatujen tietojen pohjalta.

Varhaiskasvatuspalvelut järjestetään heinäkuussa niin, että tarvittava määrä päiväkoteja on avoinna huomioiden voimassa olevat järjestelyjä ohjaavat terveysturvallisuusohjeet sekä sen hetkinen koronavirustilanne.