Syksyn 2022 varhaiskasvatuspaikkojen hakeminen

Julkaistu 31.03.2022

Varhaiskasvatus toivoo, että syksyn varhaiskasvatuspaikkaa haetaan 15.4. mennessä

Varhaiskasvatuspaikan haku on avoinna ympäri vuoden. Hakemalla syksyn paikkaa jo nyt keväällä 15.4. mennessä, järjestelyt helpottuvat. Tällöin hakemukset ovat ajoissa mukana syksyn paikkoja järjesteltäessä ja halutun varhaiskasvatuspaikan saamisen mahdollisuus kasvaa.

Kun saamme mahdollisimman paljon ja ajoissa syksyn hakemuksia, pystymme paremmin suunnittelemaan toimintaamme. Pyrimme siihen, että mahdollisimman monelle perheelle saataisiin varhaiskasvatuspaikka perheen toiveiden mukaan.

Syksyä varten tehtyjen hakemusten päätökset lähetetään portaittain touko-kesäkuun aikana.

Varhaiskasvatuspaikkaa haetaan sähköisen hakujärjestelmän kautta.

HAE VARHAISKASVATUSPAIKKAA SÄHKÖISESTI TÄÄLTÄ

Varhaiskasvatuspaikan hakemiseen liittyviin kysymyksiin vastaa Varhaiskasvatuksen palveluohjaus.