Uimala Katariinan sisäaltaan kuntotutkimus valmistui

Julkaistu 06.08.2021

Kotkan kaupunki on teettänyt heinäkuun aikana uimala Katariinan sisäaltaille laajan kuntotutkimuksen, jossa selvitettiin altaan tekninen kunto käytön jatkamisen mahdollistamiseksi. Tutkimuksen perusteella altaan käyttöä voidaan jatkaa yleisluonteista teknistä seurantaa ja tehostettua huoltoa lisäämällä.

Allas pyritään pienten korjaus- ja huoltotoimien jälkeen ottamaan uudelleen käyttöön lauantaihin 18. syyskuuta mennessä, mikäli allaslaitteistoon tai sen käyttöönottoon liittyviä teknisiä ongelmia ei ilmene huoltotöiden yhteydessä. Sitä ennen uimala Katariina suljetaan noin viikon ajaksi maauimalan sulkeutumisen jälkeen 13.9.2021.

Sisäuima-allas pyritään pitämään auki syksyn 2021 ja kevään 2022 ajan, jonka jälkeen uimahallissa  tehdään seuraava laajempi tekninen tarkastus.