Yhteysalus (ID #286)

Julkaistu 22.04.2021

EI JATKOON 

Laivalautta Kotkansaarelta linjana Tiutinen – Salla -Sunila. (Kunnes silta rakennetaan.) Ei tarvitse kiertää koko kaupunkia, siis autoliikenne vähenisi. Pyöräilijät pääsisivät nopsaan ja kätevästi liikkumaan. Noiden kaupunginosien kiinnostavuus kasvaisi. Helpottaisi heidänkin elämää.

MAHDOLLISET YHTEISTYÖKUMPPANIT

Vesiliikenneyhtiöt. Kaupunki.

IDEAN JÄTTI: Sinikka Pakanen

VASTAUS:

Kiitos ideastasi Kotkan ensimmäisen osallistuvan budjetoinnin kokeiluun! Kotkan kaupungin asiantuntijat ovat perehtyneet ideaasi ja arvioineet sen osallistuvan budjetoinnin arviointikriteerien perusteella. Arviointikriteerit löytyvät täältä: Arviointikriteerit

Valitettavasti ideasi ei edennyt jatkoon osallistuvassa budjetoinnissa. Ideaa ei voida toteuttaa, sillä Kotkan kaupunki ei järjestä saariston yhteysalusliikennettä. Saariston yhteysalustoiminta on elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskuksen alaista toimintaa. Yhteysalustoiminnasta vastaa Varsinais-Suomen ELY-keskus.