Uimapaikka (ID #194)

Julkaistu 15.04.2021

JATKOON, EI ETENE ÄÄNESTYKSEEN

Hurukselassa on jokivartta vaikka kuinka, mutta ei ainoatakaan yleistä uimapaikkaa. En tiedä, onko sitten kaikki ranta-alueet yksityisessä omistuksessa.

IDEAN HYÖDYT

Uimarannasta olisi varmasti iloa ihan kenelle tahansa hurukselalaiselle ja miksei muillekin.

MAHDOLLISET YHTEISTYÖKUMPPANIT

Saattaisi hyvinkin löytyä Hurukselasta talkootöiden tekijöitä.

IDEAN JÄTTI: Johanna Marttila-Koho

VASTAUS:

Kiitos ideastasi ja osallistumisesta Kotkan kaupungin ensimmäisen osallistuvan budjetoinnin kokeiluun.
Asiantuntijat ovat perehtyneet ideaasi, ja se etenee jatkojalostettavaksi. Idean eteneminen äänestysehdotukseksi edellyttää vielä tarkentamista, kehittämistä ja mahdollisen paikan pohtimista työpajassa. Ideaa käsitellään Karhulan verkkotyöpajassa, joka järjestetään tiistaina 4.5. klo 17-19 (Teams).

__________

Ideaa käsiteltiin yhteistoiminnallisessa työpajassa ja myös asiantuntijat ovat tehneet ideaan liittyvää lisäselvitystä. Idea ei etene äänestysehdotukseksi, koska uusien uimapaikkojen ja uimalaiturien tekeminen edellyttää paljon ylläpitotyötä ja esimerkiksi veden laadun tarkkailua, joten ne vaativat laaja-alaisempaa tarkastelua sekä suunnittelua. Osallistuva budjetointi on kertaluonteinen eikä ota huomioon tällaisia jatkuvia ja pitkävaikutteisia kustannuksia. Ideasi antoi kuitenkin tulevaisuutta ajatellen tärkeää palautetta siitä, mihin tällaisia paikkoja mahdollisesti toivottaisiin.