Sillan korjaus/ulkoilureitin kunnostus Hurukselassa (ID #144)

Julkaistu 01.04.2021

EI JATKOON 

Hurukselassa Kahrinmäen ja Hirvenmäen välisen sillan korjaus: sitä käyttävät mm. koululaiset kulkiessaan pysäkille. Myös kyläläisten lenkkeilyreitti on aiemmin kulkenut kylän ympäri sen kautta. Nyt silta vaarallinen kulkea, koska on huonossa kunnossa (mm. kaiteet rikki, silta vinossa kulkuväylässä lahoja puita jne. ).

IDEAN HYÖDYT

Koko kylän asukkaita hyödyttäisi, koska lenkkeily lähes ainoa asia, mitä tällä hetkellä voi harrastaa. Kävely sopii kaikille! Ehkäisee ennalta sairauksia jne.

MAHDOLLISET YHTEISTYÖKUMPPANIT

Talkootyönä vuosia sitten kunnostettu, Korian pioneerit aiemmin rakentaneet sillan uusiksi. Talkoolaisia ehkä löytyy edelleen. Hirvenmäen puolella myös polun paikka pitäisi siirtää, koska kulkee nyt talon pihan kautta, ja kulku siitä kielletty osalta kyläläisiä. (Eikä ole Hurukselaan juuri mitään saatu kunnan taholta vuosiin.)

IDEAN JÄTTI: Pirjo-Liisa Peri

VASTAUS:

Kiitos ideastasi ja osallistumisesta Kotkan kaupungin ensimmäisen osallistuvan budjetoinnin kokeiluun. Valitettavasti ideasi ei edennyt jatkoon osallistuvassa budjetoinnissa. Kotkan kaupungin asiantuntijat ovat perehtyneet ideaasi ja arvioineet sen osallistuvan budjetoinnin arviointikriteerien perusteella. Arviointikriteerit löytyvät täältä: Arviointikriteerit

Ideaa ei voida toteuttaa, koska sen kustannukset ylittävät osallistuvalle budjetoinnille varatun määrärahan (15 000 euroa/alue). Vaikka idea ei tällä kertaa etene osallistuvan budjetoinnin kautta, olemme saaneet arvokasta tietoa ja palautetta siitä, millaisia asioita Kotkaan toivotaan ja tarvitaan.