Sähköpyörillä ympäri Kotkaa (ID #186)

Julkaistu 09.04.2021

EI JATKOON

Sähköpyöräreittejä Kotkan alueelle. Selkeät kartat, hyvät pyörätiereitit ja latauspisteitä reittien varsille!

IDEAN HYÖDYT

Kotkalaisten kuin kesäasukkaidenkin.

MAHDOLLISET YHTEISTYÖKUMPPANIT

Pyöräilyseurat.

VASTAUS:

Kiitos ideastasi ja osallistumisesta Kotkan kaupungin ensimmäisen osallistuvan budjetoinnin kokeiluun. Valitettavasti ideasi ei edennyt jatkoon osallistuvassa budjetoinnissa. Kotkan kaupungin asiantuntijat ovat perehtyneet ideaasi ja arvioineet sen osallistuvan budjetoinnin arviointikriteerien perusteella. Arviointikriteerit löytyvät täältä: Arviointikriteerit

Ideaa ei voida toteuttaa, koska sen kustannukset ylittävät osallistuvalle budjetoinnille varatun määrärahan (15 000 euroa/alue).  Sähköpyörien latausverkoston rakentaminen keskeisiin kohteisiin on sinänsä hyvä idea, mutta vaatii melkoisen isot resurssit ja tekniset asiat ovat vielä auki noissa. Pitää ratkaista mm. sähköturvallisuus-asiat sekä lukitukset yms. Asia vaatii siis laaja-alaistaa suunnittelua ja riittävästi resurssointia.

Kotkan pyöräilykartta löytyy osoitteesta:

Kotkan pyöräilyreitit