Metsäkulman kentän kunnostaminen (ID #247)

Julkaistu 20.04.2021

EI JATKOON 

Metsäkulman heinikkoa kasvavan kentän kunnostaminen ja ylläpito. Kentälle voisi sijoittaa palloilumaalien lisäksi esim. skuuttiradan tai ulkokuntosalivälineet. Talvisin kentän jäädyttäminen luistelun mahdollistamiseen.

IDEAN HYÖDYT

Alueen asukkaiden liikuntamahdollisuuksien lisääminen ja erityisesti lapsiperheiden liikuntatottumusten tukeminen.

MAHDOLLISET YHTEISTYÖKUMPPANIT

Kaupungin liikuntapalvelut sekä puistotoimi, alueen asukkaat mukana talkoissa.

VASTAUS:

Kiitos ideastasi ja osallistumisesta Kotkan kaupungin ensimmäisen osallistuvan budjetoinnin kokeiluun. Valitettavasti ideasi ei edennyt jatkoon osallistuvassa budjetoinnissa. Kotkan kaupungin asiantuntijat ovat perehtyneet ideaasi ja arvioineet sen osallistuvan budjetoinnin arviointikriteerien perusteella. Arviointikriteerit löytyvät täältä: Arviointikriteerit

Ideaa ei voida toteuttaa, koska sen kustannukset ylittävät osallistuvalle budjetoinnille varatun määrärahan (15 000 euroa/alue). Esitykset Metsäkulman liikuntaolosuhteiden kehittämisestä ovat perusteltuja ja tulee liittää osaksi laajempaa liikunnan palveluverkkoselvitystyötä ja – suunnitelmia. Liikuntapalvelut pyrkivät aloittamaan liikuntapalveluiden palveluverkkoselvitystyön syksyllä 2021 ja osallistuvan budjetoinnin ideoita voidaan mahdollisuuksien mukaan liittää mukaan perusselvitystyöhön soveltuvin osin.