Lähiliikuntapaikka (ID #143)

Julkaistu 01.04.2021

EI JATKOON

Sunilan kentän kunnostus. Siinä on vieressä leikkikenttä, joka voitaisiin kunnostaa kaikenikäisille tarkoitetulla kuntopisteellä. Lisäksi alueelta puuttuu koirapuisto, että sellainen vielä sille alueelle.

IDEAN HYÖDYT

Tämä Karhulan osa on kyllä jäänyt vähälle huomiolle. Täällä ei ole kunnollista liikuntapaikkaa minkään ikäisille.

IDEAN JÄTTI: Mirka Liimatainen

VASTAUS:

Kiitos ideastasi ja osallistumisesta Kotkan kaupungin ensimmäisen osallistuvan budjetoinnin kokeiluun. Valitettavasti ideasi ei edennyt jatkoon osallistuvassa budjetoinnissa. Kotkan kaupungin asiantuntijat ovat perehtyneet ideaasi ja arvioineet sen osallistuvan budjetoinnin arviointikriteerien perusteella. Arviointi kriteerit löytyvät täältä: Arviointikriteerit

Ideaa ei voida toteuttaa, koska sen kustannukset ylittävät osallistuvalle  budjetoinnille varatun määrärahan (15 000 euroa/alue). Leikkipaikkoja, ulkoliikuntapaikkoja ja koirapuistoja ehdotettiin paljon ja saimme sitä kautta arvokasta tietoa kaupunkilaisten toiveista. Nämä toteutetaan kuitenkin suunnitelmallisesti huomioiden alueen kokonaispalvelut suhteutettuna alueen asukasmäärään. Tämän tyyppisissä palveluissa on myös paljon ylläpitokustannuksia, jotka tulee huomioida myös näiden rakentamispäätösten yhteydessä ja siksi päätökset vaativat laaja-alaista tarkastelua.