Kulkuneuvopaja (ID #162)

Julkaistu 09.04.2021

EI JATKOON 

Nuorisolle oma askartelupaja, jossa voisi korjata omia menopelejä (rullalaudasta amerikanrautaan).Pajalle voisi palkata jonkun yleisremonttitaitoisen ihmisen auttamaan tekniikan kanssa. Samalla voi miettiä, miten voi esim. sähköistää vaikka polkupyörät.

IDEAN HYDÖYT

Toisi nuorisolle yhteistä tekemistä, paikkoja joissa voisi olla: oppia miten tavaroita voi korjata, ei aina tarvitse ostaa uutta (luonto kiittää).

MAHDOLLISET YHTEISTYÖKUMPPANIT

Nuorisotyö, oppilaitokset, mahdolliset yritykset, joilla on korjausalan osaamista ym. Polkupyörä sähköistyksen osalta joku maahantuoja voisi olla kiinnostunut.

VASTAUS:

Kiitos ideastasi ja osallistumisesta Kotkan kaupungin ensimmäisen osallistuvan budjetoinnin kokeiluun. Valitettavasti ideasi ei edennyt jatkoon osallistuvassa budjetoinnissa. Kotkan kaupungin asiantuntijat ovat perehtyneet ideaasi ja arvioineet sen osallistuvan budjetoinnin arviointikriteerien perusteella. Arviointikriteerit löytyvät täältä: Arviointikriteerit

Henkilön palkkaaminen tuo vuotuisia kustannuksia eikä osallistuvan budjetoinnin rahoitus mahdollista tätä. Saimme kuitenkin arvokasta tietoa ja voimme välittää sitä eteenpäin. Kotkassa (Satamakatu 1) oleva vapaaehtoistoimin toimiva pyöräpaja voisi olla kiinnostunut tästä ideasta.