Kävelysilta (ID #248)

Julkaistu 20.04.2021

EI JATKOON 

Kotkan Perhokalastajat ehdottaa rakennettavaksi kävelysiltaa Siikakosken kalastusalueen Kokonkosken ja Hinttulankosken välille, Huumanhaaran ylitse.

IDEAN HYÖDYT

Kyseessä olisi merkitykselliset ulkoilureitit yhdistävä silta, joka tarjoaisi hyötyjä myös joella käyville kalastajille yhdistäen kaksi kalastusaluetta toisiinsa ja antaen mahdollisuuden siirtyä näiden välillä kävellen. Siltana voisi toimia jonkinlainen kelluva ponttoonisilta yhdellä kaiteella, joka olisi molemmista päistään kiinnitetty rantaan vaijereilla, jotka antaisivat sillalle liikkumatilaa eri vedenkorkeuksien mukaan.

MAHDOLLISET YHTEISTYÖKUMPPANIT

Kotkan Perhokalastajat auttaa mielellään mukana talkoissa jos tällaista apua tarvitaan hankkeen toteutuksessa. Jos tällainen silta kuitenkin on liian kallis annettuun 15000€ budjettiin, toivoisimme että kyseinen hanke saisi kannatusta ja tulisi toteutetuksi muussa yhteydessä lähitulevaisuudessa.

IDEAN JÄTTI: Kotkan Perhokalastajat ry

VASTAUS:

Kiitos ideastasi ja osallistumisesta Kotkan kaupungin ensimmäisen osallistuvan budjetoinnin kokeiluun. Kotkan kaupungin asiantuntijat ovat perehtyneet ideaasi ja arvioineet sen osallistuvan budjetoinnin arviointikriteerien perusteella. Arviointikriteerit löytyvät täältä: Arviointikriteerit 

Tämän idean ei tarvitse edetä osallistuvassa budjetoinnissa, sillä sillan yleissuunnittelu on jo käynnistymässä ja asia etenee toisaalla. Kustannukset myös ylittävät osallistuvan budjetoinnin alueellisen määrärahan (15 000 euroa/alue).