”Hotelli Helpotuksia” (ID #253)

Julkaistu 20.04.2021

EI JATKOON 

Yleisö-wc:t keskeisimmille paikoille: Kotkan ja Karhulan torit, Sapokan puisto/venesatama, Jokipuisto. Mallia voi käydä ottamassa Haminan torin toimivasta ja siististä kokonaisuudesta, jossa yhdistetty grilli, esiintymislava ja wc tilat.

IDEAN HYÖDYT

Vessahädän yllättäessä olisi paikka missä asioida. Pyllistelylannoitukset loppuisivat yleisillä paikoilla. Istutukset kiittää.

MAHDOLLISET YHTEISTYÖKUMPPANIT

Lämpimästi suosittelen tutustumista Haminan torin wc-tiloihin.

VASTAUS:

Kiitos ideastasi ja osallistumisesta Kotkan kaupungin ensimmäisen osallistuvan budjetoinnin kokeiluun. Valitettavasti ideasi ei edennyt jatkoon osallistuvassa budjetoinnissa. Kotkan kaupungin asiantuntijat ovat perehtyneet ideaasi ja arvioineet sen osallistuvan budjetoinnin arviointikriteerien perusteella. Arviointikriteerit löytyvät täältä: Arviointikriteerit

Katariinan meripuistossa on ensimmäistä kesää kokeilussa siirrettävä vesivessa ja siitä saadaan hyvää kokemusta rakentamisen ja huollon kustannuksista. Kustannukset ylittävät kuitenkin reilusti osallistuvaan budjetointiin varatun määrärahan (15 000 euroa/alue), joten ideaa ei voida toteuttaa sen yhteydessä.