Haminan ja Kotkan satamien yhdistymisestä 10 vuotta

Julkaistu 29.04.2021

Vapunpäivänä 1.5. tulee kuluneeksi 10 vuotta Haminan ja Kotkan satamien yhdistymisestä.
HaminaKotka Satama haluaa juhlistaa vuosipäivää eri tavoin koronarajoitukset huomioiden, joten Suomen korkeimpaan lippusalkoon Haminaan nostetaan 1.5. HaminaKotka Sataman suurlippu ja Kotkassa sataman lippu nostetaan kaupungintalon sekä Kantasataman salkoon yhdessä Suomen lipun kanssa.

Lisäksi Mussalossa sijaitsevan Merituuli-toimistorakennuksen päätyyn sekä Haminassa sijaitsevan Kuorsalo-toimistorakennuksen seinään on valmistunut kuvataiteilija Timo Tyynismaan satama-aiheiset muraaliteokset.
Vapunpäivänä voivat kiinnostuneet kiertää ajellen läpi liputuspaikat sekä muraalit reitillä Kotkan kaupungintalo – Kotkan Kantasatama – Mussalon Merituuli-rakennus – Haminan Kuorsalo-rakennus – Haminan Suomen lipun aukio.