Aleksanterin polku (ID #209)

Julkaistu 15.04.2021

EI JATKOON 

Aleksanterin reitin kunnostaminen.

IDEAN HYÖDYT

Aleksanterin reitti on hieno polku. Se on osittain mutainen ja opasteet puuttuvat paikoin. Reittiä voisi kunnostaa tuomalla hiekkaa polulle ja lisäämällä opasteita ja karttoja. Reitin varrelle voisi lisätä istumapaikkoja. Metsolan Poikakalliolta Höytypanimolle päin on mukava, tasainen kallio, jolle voisi laittaa muutaman penkin levähdystä ja maiseman ihailua varten. Myös rannan suuntainen lyhyt laituri onkijoille olisi tervetullut. Reittiä voisi myös jatkaa Kyminlinnan linnoituksen ja joen väliin jäävällä osuudella, etenkin jos kävelysilta Väksyn sillan tuntumasta Siikakoskelle ja Koskipuistoon toteutuu.

MAHDOLLISET YHTEISTYÖKUMPPANIT

Opasteiden valmistamisessa voisi käyttää apuna Xamkin opiskelijoita.

IDEAN JÄTTI: Tarja Rantaruikka

VASTAUS:

Kiitos ideastasi ja osallistumisesta Kotkan kaupungin ensimmäisen osallistuvan budjetoinnin kokeiluun. Kotkan kaupungin asiantuntijat ovat perehtyneet ideaasi ja arvioineet sen osallistuvan budjetoinnin arviointikriteerien perusteella. Arviointikriteerit löytyvät täältä: Arviointikriteerit

Asia on ajankohtainen ja tuotu jo aiemmin esille yhtenä kehityskohtana. Siitä syystä asia on jo edennyt kaupungin normaalissa työohjelmassa. Tämän idean ei siis tarvitse toteutua osallistuvassa budjetoinnissa, sillä se siihen on olemassa rahoitus jo toista kautta ja asia etenee.