Yhteysalusliikenne jokapäiväiseksi Kuutsaloon (ID #73)

Julkaistu 29.03.2021

EI JATKOON 

Saaristossa asuvat, mantereella työssäkäyvät, ihmiset pääsisivät joka päivä töihin, kun Otava/Tekla I liikennöisi päivittäin vähintään kahdesti Kuutsaloon.

IDEAN HYÖDYT

Tämä lisäisi saariston elinvoimaa ja mahdollistaisi siellä asumisen myös työikäisille/lapsiperheille.

IDEAN JÄTTI: Laura Hyvönen

VASTAUS:

Kiitos ideastasi Kotkan ensimmäisen osallistuvan budjetoinnin kokeiluun! Kotkan kaupungin asiantuntijat ovat perehtyneet ideaasi ja arvioineet sen osallistuvan budjetoinnin arviointikriteerien perusteella. Arviointikriteerit löytyvät täältä: Arviointikriteerit

Valitettavasti ideasi ei edennyt jatkoon osallistuvassa budjetoinnissa. Ideaa ei voida toteuttaa, sillä Kotkan kaupunki ei järjestä saariston yhteysalusliikennettä. Saariston yhteysalustoiminta on elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskuksen alaista toimintaa. Yhteysalustoiminnasta vastaa Varsinais-Suomen ELY-keskus.