Satu Heikkilän taidenäyttely Vellamon Ruumassa

Julkaistu 01.03.2021

Merikeskus Vellamon Ruumassa on maaliskuussa esillä Satu Heikkilän taidenäyttely Värien voima.  Näyttelyyn voi tutustua maksutta 2.-26.3. tiistaista perjantaihin klo 10-17, viikonloppuisin ja maanantaisin Ruuma on suljettu. Näyttelyvieraiden määrässä noudatetaan viranomaisten määrittelemiä rajoituksia. Ajantasaiset tiedot löytyvät osoitteesta www.merikeskusvellamo.fi.

Satu Heikkilä on palkittu taiteilija, joka asuu ja työskentelee Elimäellä. Hän on pitkään maalannut öljy- ja akryyliväreillä ja vuodesta 2019 lähtien mieluiten alkoholimusteella.

Luonto on tärkeässä roolissa niin Heikkilän elämässä kuin taiteessakin. Hänen rohkeat kukkamaalauksensa ovat unenomaisia kuvia, joissa fiktio ja todellisuus kohtaavat, menneisyys ja nykyisyys sulautuvat toisiinsa.

Heikkilän teoksia on ollut esillä Suomessa, Italiassa sekä Yhdysvalloissa, ja hänen maalauksiaan löytyy yksityisistä kokoelmista Euroopassa ja Yhdysvalloissa.