Kotkan korttelit (ID #67)

Julkaistu 24.03.2021

EI JATKOON 

Kotkan korttelit ja asuinalueet tutuiksi kännykkään ladattavilla kävelyreiteillä. Parin-kolmen kilometrin mittainen matka kotkalaiseen lähiöön. Bongaa yllättäviä yksityiskohtia, kauniita taloja, hienoja maisemia ja pala historiaa.

IDEAN HYÖDYT

Kaupunkilaisille ja matkailijoille Kotkan kaikki kauniit paikat tutuiksi helposti ja selkeästi. Reiteissä kulkija viedään talojen välistä lähimetsään, kurkistamaan porttikongista, yllättymään tien päässä vilahtavasta merimaisemasta.

MAHDOLLISET YHTEISTYÖKUMPPANIT

XAMK, Kotkan Matkailuoppaat, Cursor, Kotka Seura

IDEAN JÄTTI: Sarianna Karpalisto

VASTAUS:

Kiitos ideastasi Kotkan ensimmäisen osallistuvan budjetoinnin kokeiluun! Kotkan kaupungin asiantuntijat ovat perehtyneet ideaasi ja arvioineet sen osallistuvan budjetoinnin arviointikriteerien perusteella. Arviointikriteerit löytyvät täältä: Arviointikriteerit

Valitettavasti ideasi ei edennyt jatkoon osallistuvassa budjetoinnissa. Ideaa ei voida toteuttaa, sillä sen toteuttamisen kustannukset ylittävät osallistuvalle budjetille varatun määrärahan (15 000 euroa/alue). Sovelluksen kehittäminen edellyttää lisäksi paljon taustatyötä, joten se ei sovellu toteutettavaksi osallistuvan budjetin yhteydessä.