Kaikki liikkeelle (ID #34)

Julkaistu 10.03.2021

EI JATKOON

Laittaisin rahat kuljetuspalveluihin, jotka voisi tilata puhelimitse kotoa. Ilmainen kuljetus kaikille, jotka tarvitsevat vauvasta vaariin ja mummoon, mistä tahansa minne tahansa Kotkan sisällä. Päivällä tai illalla, pyhinä tai viikonloppuisin. Tähän voisi lisätä myös saariston venekuljetukset mukaan.

IDEAN HYÖDYT

Hyödyttäisi kaikkia, joilla huonot yhteydet liikkua minnekään, jokainen pääsisi kulkemaan paremmin.

MAHDOLLISET YHTEISTYÖKUMPPANIT

Taksifirmat, Nortamaa, yksityiset kuljettajat ja veneilijät.

IDEAN JÄTTI: Eija Heikkilä

VASTAUS:

Kiitos ideastasi Kotkan ensimmäisen osallistuvan budjetoinnin kokeiluun! Kotkan kaupungin asiantuntijat ovat perehtyneet ideaasi ja arvioineet sen osallistuvan budjetoinnin arviointikriteerien perusteella. Arviointikriteerit löytyvät täältä: Arviointikriteerit

Valitettavasti ideasi ei edennyt jatkoon osallistuvassa budjetoinnissa. Ideaa ei voida toteuttaa, sillä idean mukaisten kuljetuspalveluiden järjestäminen ylittää osallistuvalle budjetille varatun määrärahan (15 000 euroa/alue).

Nykyisin on saatavilla asiointitaksipalvelu, jossa kerran viikossa tietyiltä alueilta tiettyyn aikaan pääsee asioimaan keskustassa ja takaisin. Kuljetus järjestetään kimppakyytina kutsutaksiperiaatteella.
Lisätietoja liikennepäällikkö Simo Virtanen, puh. 040 631 0857, simo.virtanen@kotka.fi.

Linkki asiointitaksin aikatauluihin:

Asiointitaksit

Kotkan kaupunki ei tällä hetkellä järjestä saaristoliikennettä. Saariston yhteysalustoiminta on elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskuksen alaista toimintaa. Yhteysalusliikenne on tällä hetkellä maksutonta.