1-2h parkkilaituri Sapokkaan (ID #25)

Julkaistu 10.03.2021

JATKOON 

Yksi laituri pikaista maissa käyntiä varten. Kotkalaiset ovat ahkeria veneilijöitä, ja joskus olisi kiva vain piipahtaa rannassa hakemassa jäätelöt/noutoruoat tms. ja palata takaisin saareen/vesille. Vierasvenelaituri ei palvele tätä piipahdusta. Laituri, johon ostetaan pysäköintilupa kuten normaaleihin parkkiruutuihinkin. Pysäköinnin valvoja valvomaan, että aikarajoja noudatetaan.

IDEAN HYÖDYT

Veneilijät pääsisivät helpommin käyttämään kaupungin palveluja. Yritykset hyötyisivät.

VASTAUS:

Kiitos ideastasi Kotkan ensimmäisen osallistuvan budjetoinnin kokeiluun! Kotkan kaupungin asiantuntijat ovat perehtyneet ideaasi ja arvioineet sen osallistuvan budjetoinnin arviointikriteerien perusteella. Arviointikriteerit löytyvät täältä: Arviointikriteerit

Ideasi on mahdollista toteuttaa osana osallistuvaa budjetointia, ja se etenee jatkoon. Parkkilaituri voitaisiin toteuttaa esimerkiksi hyödyntämällä jo olemassa olevia paikkoja merkitsemällä tai toteuttamalla kokonaan uusi laituri. Ideaa jatkotyöstetään koko Kotkan verkkotyöpajassa, joka on tiistaina 11.5. klo 17-19 (Teams).

Lisätietoja kaupungingeodeetti Kirsti Sepponen, puh. 040 652 8237, kirsti.sepponen@kotka.fi tai mittausteknikko Risto Inkeroinen, 040 742 0826, risto.inkeroinen@kotka.fi.