Suun terveydenhuollon ajanvarauksen puhelinnumerot muuttuvat

Julkaistu 10.11.2020

Kymsoten suun terveydenhuolto siirtyy puhelinpalvelussaan käyttämään uutta ajanvarauksen puhelinjärjestelmää torstaina 12.11. ja samalla ajanvarauksen puhelinnumerot muuttuvat.
Vanhoista puhelinnumeroista on puheluiden uudelleenohjaus kuuden kuukauden ajan uusiin numeroihin. Palveluajat pysyvät ennallaan eli puhelinpalvelu on avoinna arkisin klo 8-15.

Puhelinpalvelun valikot pysyvät ennallaan Kotkassa, mutta Haminaan sekä Kouvolaan valikkoja asiakkaalle valittavaksi tulee lisää.
Asiakkaalla on mahdollisuus jatkossa peruuttaa aikansa tekstiviestillä myös palveluaikojen ulkopuolella. Huomioittehan, että tekstiviestit käsitellään vasta seuraavana arkipäivänä. Joitain ajanvarauksia voi peruuttaa myös Kymsoten eAsioinnin kautta. Ilta- ja viikonloppu päivystyksen aikoja ei voi peruuttaa.

12.11. alkaen kaikki suun terveydenhuollon puhelut nauhoitetaan. Nauhoitettuja puheluita voidaan tarvittaessa käyttää henkilöstön koulutukseen ja ohjaukseen sekä epäselvien tilanteiden selvittämiseen.

Muutokset eivät koske ilta-, viikonloppu tai arkipyhien kiirevastaanottoa, johon ajan varaaminen tapahtuu edelleen päivystysapunumerosta 116 117 tai KOKS:n leuka- ja suusairauksien poliklinikkaa.

Suun terveydenhuollon ajanvaraus Kotka, uusi puhelinnumero 05 220 2200 sekä tekstiviestiperuutusnumero ja kuulovammaisten numero 050 902 4019.