Miten Kotkassa päätetään asioista?

Julkaistu 19.08.2020

Kotkan kaupungin poliittisen päätöksenteon organisaatioon on suunniteltu muutoksia. Tällä uudistuksella halutaan parantaa luottamushenkilöorganisaation, eli esimerkiksi lautakuntien, valtuuston ja kaupunginhallituksen, työskentelyä.

Kaupunginhallitus käsittelee asiaa 7. syyskuuta ja lopullisesti siitä päättää syksyn aikana kaupunginvaltuusto. Mahdollisten muutosten on määrä tulla voimaan seuraavien kuntavaalien jälkeen kesällä 2021, kun uusi valtuusto aloittaa toimintansa.

Kaupunki kysyy nyt, ennen päätöksentekoa, kuntalaisten mielipiteitä muutoksiin liittyen. Vastausaikaa on  keskiviikkoon 26.8. asti.
Kyselyyn vastaaminen kestää noin 5 minuuttia.

Pääset vastaamaan kyselyyn alla olevasta linkistä.
Miten Kotkassa päätetään asioista?