Viikari haastaa eläkeläiset muistelemaan

Julkaistu 18.05.2020

Monikin on varmasti kuullut tutun sanonnan, joka vanhoja muistelee, sitä tikulla silmään. Nyt se ei kuitenkaan pidä paikkansa. Kumppanuustalo Viikari haastaa kaikki yleensä niin kiireiset eläkeläiset muistelemaan omaa elämäänsä ja sen monia käänteitä.

Jos kotoasi löytyy kynä, paperia tai vihko ja sinulla on hieman ylimääräistä aikaan, niin siinä on kaikki tarvittava. Myös tietokone on hyvä väline kirjoittaa muistelmia ylös. Nyt haastamme sinut muistelemaan menneitä ja kirjaamaan elämäsi tapahtumia ylös juuri niin kuin sinä ne muistat.

Joku haluaa edetä elämän tarinassaan aikajärjestyksessä, toinen muistelee mielellään kaikkia erikoisia käänteitä. Tapahtumia voi kirjata ylös aivan omalla haluamallaan tavalla, juuri silloin kun muistot putkahtavat mieleen.

Haasteen tarkoituksena on se, että muistoja tulee tallennettua kirjoihin ja kansiin. Kirjoittelu on varmasti mukavaa ajanvietettä omaksi iloksi, mutta myös läheiset, ystävät ja sukulaiset olisivat varmasti kiinnostuneet elämän käänteistä.

Lisää tietoa ja inspiraatiota voi etsiä Kumppanuustalo Viikarin nettisivuilta:

https://www.kumppanuustaloviikari.fi/ajankohtaista/252-viikarin-muisteluhaaste

Kannattaa myös liittyä Viikarin muisteluhaaste -Facebook ryhmään:

https://www.facebook.com/groups/922994318160682/

#muisteluhaaste
@kumppanuustaloviikari