Uuden vuoden ilotulitus (ID 230)

Julkaistu 05.09.2022

EI JATKOON

Uudenvuoden ilotulitus Karhuvuori. Perinteinen Kaakon Kulttuuritehtaanjärjestämä valoshow on kerännyt useana vuonna perheitä ympäri Kotkaa seuraamaan tätä upeaa tapahtumaa Karhuvuoreen. Olisi todella hienoa, jos kaupunki löytäisi keinon jatkaa jo perinteeksi muodostunutta ja suuren suosion saavuttanutta tapahtumaa.

Idean hyödyt

Kaikkien Kotkalaisten iloksi ja valoksi. Yhteisöllisyys. Perinteinen ilotulitus on lähes poistanut jatkuvan paukuttelun ja ympäristön roskaamisen.

Mahdolliset yhteistyökumppanit

Kaakon Kulttuuritehdas on saanut tehtyä hyvän pohjatyön yhteistyökumppaneiden hankinnassa. Talkooväki on ollut se hankalampi osuus. Olisiko urheiluseuroilla kiinnostusta talkoilla alkuillan tapahtumassa, kaupungin tarjoamalla porkkanalla?

Vastaus

Kiitos ideastasi ja osallistumisesta Kotkan kaupungin osallistuvaan budjetointiin. Valitettavasti ideasi ei edennyt jatkoon. Kotkan kaupungin asiantuntijat ovat perehtyneet ideaasi ja arvioineet sen osallistuvan budjetoinnin arviointikriteerien perusteella. Arviointikriteerit löytyvät täältä: Arviointikriteerit.

Uuden vuoden ilotulitukset Kotkassa on järjestetty yritystoimintana, eivätkä ne siitä syystä etene jatkoon Osbussa.