Tie Äijänniemen uimarannalle ja uimarannan parkkipaikka asfaltoitava (ID 211)

Julkaistu 05.09.2022

EI JATKOON

Tie yhdelle Kotkan suosituimmista uimarannoista on kamalassa kunnossa. liikenne tosi vilkasta niin kesällä kuin talvellakin. Tiet ovat quote ”kuin ambomaan kartta” niin paikattuja, että autojen on sukkuloitava vältellen kuoppia.

Idean hyödyt

Alueen asukkaiden kulku helpottuisi kovasti, turvallisuus tiellä lisääntyisi. Välillä kesäisin onnettomuusalttiutta lisää myös se, että varsinkin uimarannalle kulkevat mieltävät suulisniemenkatu- tervasaarenkatu -osuuden päätieksi. Jos mahdollista, olisi hyvä saada kolmiomerkit kunkin ”sivutien” liittymään.

Idean jätti Tarja Bohm

Vastaus

Kiitos ideastasi ja osallistumisesta Kotkan kaupungin osallistuvaan budjetointiin. Valitettavasti ideasi ei edennyt jatkoon. Kotkan kaupungin asiantuntijat ovat perehtyneet ideaasi ja arvioineet sen osallistuvan budjetoinnin arviointikriteerien perusteella. Arviointikriteerit löytyvät täältä: Arviointikriteerit.

Ideasi kuuluu kaupungin perustoimintaan, eikä sitä siitä syystä voida toteuttaa Osbussa. Ideasta olemme kuitenkin saaneet tärkeää tietoa siitä, mihin parannuksia toivotaan.