Ruonalan Urheiluhallin kehittäminen (ID 297)

Julkaistu 06.09.2022

EI JATKOON

Ruonalan urheiluhallin kuntosalialue palvelee useita urheiluseuroja sekä useita satoja eri lajien harrastajia. Unohtamatta muita kuntalaisia. Kuntosalin tilat ja alue on jäänyt liian pieneksi sille käyttäjä määrälle ketkä sitä käyttää. Myös laitteiden määrän puolesta salilla ei pysty harjoittelemaan kuin kourallinen urheilijoita kerrallaan. Ehdotankin kuntosali alueen laajentamista sekä laitteiden päivittämistä vastaamaan tämän päivän harjoittelua sekä laadullisesti että määrällisesti.

Idean hyödyt

Näin pystyttäisiin tarjoamaan yksilö sekä joukkueurheilijoille paremmat olosuhteet fysiikkaharjoittelulle. Isompia urheilija ryhmiä pystyisi reenaamaa samanaikaisesti laadukkaammin sekä turvallisemmin. Tämä palvelisi isoa osaa Kotka Hamina alueen urheiluseuroja, koska moni seura käyttää hallia.

Mahdolliset yhteistyökumppanit

Uskoisin että tähän löytyisi hyvinkin ulkopuolisia yhteistyökumppaneita. Kokonaisuutta pitäisi miettiä yhdessä urheiluseurojen päättäjien/valmentajien kanssa ja koota yhteisistä tarpeista toimiva kokonaisuus.

Idean jätti Teemu Valtonen

Vastaus

Kiitos ideastasi ja osallistumisesta Kotkan kaupungin osallistuvaan budjetointiin. Valitettavasti ideasi ei edennyt jatkoon. Kotkan kaupungin asiantuntijat ovat perehtyneet ideaasi ja arvioineet sen osallistuvan budjetoinnin arviointikriteerien perusteella. Arviointikriteerit löytyvät täältä: Arviointikriteerit. Avautuu uuteen ikkunaanAvautuu uuteen ikkunaan Avautuu uuteen ikkunaan

Idea ylittää Osbulle varatun budjetin, eikä voi siitä syystä edetä jatkoon tässä yhteydessä.