Pienten koirien koirapuisto Kotkaan (ID 152)

Julkaistu 05.09.2022

EI JATKOON

Kotkaan tarvitaan koirapuisto, joka on tarkoitettu vain pienille koirille. Mieluummin useampia pienten koirien puistoja. Pienet koirat jäävät usein isompien jalkoihin tai muuttuvat saaliiksi joita on kiva jahdata ja siinä voi käydä pienille huonosti. Pieten koirien puiston voi toteuttaa omana aitauksena tai rajaamalla isommasta aitauksesta oman osan pienille. Haminassa kirjaston lähellä on tällainen, josta voi ottaa mallia.

Idean hyödyt

Idea hyödyttää kaikkia pienten koirien omistajia, joita on Kotkassa todella paljon.

Mahdolliset yhteistyökumppanit

Talkootyövoimaa varmasti löytyy toteutukseen rotuyhdistyksiltä ja koiraharrastajilta sekä paikallisista Faceryhmistä.

Vastaus

Kiitos ideastasi ja osallistumisesta Kotkan kaupungin osallistuvaan budjetointiin. Valitettavasti ideasi ei edennyt jatkoon. Kotkan kaupungin asiantuntijat ovat perehtyneet ideaasi ja arvioineet sen Osbun arviointikriteerien perusteella. Arviointikriteerit löytyvät täältä: Arviointikriteerit.

Uuden koirapuiston rakentamiskustannukset ovat poikkeuksetta yli 15 000 euron, ja tästä syystä ideasi ei edennyt jatkoon Osbussa. Kaupunki suunnittelee ja toteuttaa erilaisia palvelujaan suhteessa alueen käyttäjämäärään ja pyrkii tarjoamaan niitä tasapuolisesti kaikille käyttäjäryhmille. Koirapuistot ovat huomioitu tulevassa investointiohjelmassa ja Osbusta saamme arvokasta tietoa tulevien koirapuistojen sijoitteluun.