Metsäkulman kenttä käyttöön (ID 208)

Julkaistu 05.09.2022

EI JATKOON

Koirapuistoksi aitaaminen, sisäpuolelle muutamia puuistutuksia ja muutamia kiviä ja vaikka helppoja agility -telineitäkin mahtuisi mukaan. Pari penkkiä ja sade/tuulisoja/ katos ja kakankeruuta varten pussiteline ja roskis. Pohjoispäähän säänkestävät kuntoiluvälineet ja lentiskenttä verkkoineen.

Idean hyödyt

Hyvä esimerkki on Haminan uusi koirapuisto. Riittävän iso ja puita on sekä muutama kivi ja pari hyppytelinettä koirille. Koiraharrastajia on tosi paljon ja puistossa olisi mahdollista jakaa hyödyllistä tietoa koirien sosiaalistamisesta ym. Kotkan / Karhulan nykyiset koirapuistot ovat liian pieniä ja vaatisivat päivittämistä.

Mahdolliset yhteistyökumppanit

Kyllä. Voin kerätä joukon avustajia lähikyliltä. Myös kyläyhdistykset Suulisniemessä, Itärannassa ja Popikassa voisivat auttaa.

Idean jätti Tarja Bohm

Vastaus

Kiitos ideastasi ja osallistumisesta Kotkan kaupungin osallistuvaan budjetointiin. Valitettavasti ideasi ei edennyt jatkoon. Kotkan kaupungin asiantuntijat ovat perehtyneet ideaasi ja arvioineet sen Osbun arviointikriteerien perusteella. Arviointikriteerit löytyvät täältä: Arviointikriteerit.

Uuden koirapuiston rakentamiskustannukset ovat poikkeuksetta yli 15 000 euron, ja tästä syystä ideasi ei edennyt jatkoon Osbussa. Kaupunki suunnittelee ja toteuttaa erilaisia palvelujaan suhteessa alueen käyttäjämäärään ja pyrkii tarjoamaan niitä tasapuolisesti kaikille käyttäjäryhmille. Koirapuistot ovat huomioitu tulevassa investointiohjelmassa ja Osbusta saamme arvokasta tietoa tulevien koirapuistojen sijoitteluun.