Kyminlinna (ID 324)

Julkaistu 09.09.2022

EI JATKOON

Kyminlinnan muurien sisällä on valtava alue vailla hyötykäyttöä. Kotieläinpiha, talutusratsastusta, lapsille temppu- ja seikkailurata, kiipeilyseinä, lyhyehkö suunnistusrata, metsämörrin seikkailua opastettuna. Vanhemmille kahvila, josta seurata lastensa touhua, nauttia virvokkeita. Yleinen sauna olisi myös kiva, joka houkuttelisi varmaan turistejakin, ja siihen yhdistettynä mahdollisuus jonkinlaiseen uintiin ympäri vuoden.

Idean hyödyt

Lapsille, tuleville veronmaksajille mukavaa tekemistä. Jos lapset viihtyvät, myös aikuiset, vanhemmat viihtyvät. Saunominen taas lisää hyvinvointia ihan vauvasta vaariin.

Mahdolliset yhteistyökumppanit

Suomen Latu, Suomen Partiolaiset, paikalliset kahvilayrittäjät, alueen pienet rakennusfirmat, alueen ratsastusyritykset, Saunaseura Kipakka, Cursor, Luontoliitto jne.

Idean jätti Sanna Vainio

Vastaus

Kiitos ideastasi ja osallistumisesta Kotkan kaupungin osallistuvaan budjetointiin. Valitettavasti ideasi ei edennyt jatkoon. Kotkan kaupungin asiantuntijat ovat perehtyneet ideaasi ja arvioineet sen Osbun arviointikriteerien perusteella. Arviointikriteerit löytyvät täältä: Arviointikriteerit.

Ideasi kustannukset ylittävät osallistuvalle budjetoinnille asetetun määrärahan. Lisäksi kyseinen alue ei ole Kotkan kaupungin hallinnoima. Näistä syistä ideasi ei etene jatkoon.