Koirien uimaranta/koirapuisto (ID 103)

Julkaistu 01.09.2022

EI JATKOON

Kunnollinen rannan puolelta aidattu koirapuisto/koirien uimaranta. Mallia esim. Kouvolasta Tykkimäen vierestä.

Idean hyödyt

Koirien ranta onneton tällä hetkellä ja uimapaikkoja nihkeästi. Ihmiset kammoksuvat jos uittaa koiraa monilla uimapaikoilla mitkä eivät ole virallisia uimapaikkoja. Paikka missä uskaltaisi antaa koiran uida ilman hihnaa ja pantaa ja nauttia uimisesta.

Idean jätti Jenna Tommila

Vastaus

Kiitos ideastasi ja osallistumisesta Kotkan kaupungin osallistuvaan budjetointiin. Valitettavasti ideasi ei edennyt jatkoon. Kotkan kaupungin asiantuntijat ovat perehtyneet ideaasi ja arvioineet sen osallistuvan budjetoinnin arviointikriteerien perusteella. Arviointikriteerit löytyvät täältä: Arviointikriteerit.

Idean kustannukset ylittävät Osbun budjetin. Koirien uimarantaa ehdotettiin useammassa ideassa ja otammekin siksi mietintään, voitaisiinko sellainen toteuttaa jollain aikavälillä. Ehdotetut paikat laitetaan muistiin ja niihin palataan siinä yhteydessä, kun suunnittelu on ajankohtaista toisen budjetin yhteydessä. Koirapuistot ovat huomioitu tulevassa investointiohjelmassa ja Osbusta saamme arvokasta tietoa tulevien koirapuistojen sijoitteluun.