Vessat Kumparepuistoon (ID 77)

Julkaistu 24.08.2022

EI JATKOON

Kumparepuiston ulkoilualueelle tarvitaan ympäri vuoden avoinna oleva vessa, esimerkiksi kuivakäymälä tai vastaava kuin Katariinassa, mikäli mahdollista pitää auki myös talvisin.

Idean hyödyt

Kumparepuisto on aktiivisessa käytössä sekä kesäisin, että talvisin. Siellä on leikkipuisto, frisbeegolf, grillipaikka ja talviaikaan Kotkan ja koko lähialueen parhaat liukumäet. Lisäksi vieressä koirapuisto ja Luoviin lähtevä kuntopolku/latu. Vaikka alueella on paljon ulkoilumahdollisuuksia, sieltä puuttuu vessa, mikä lisäisi kaikkien puistoalueen käyttäjien viihtyisyyttä ja varmasti myös puiston käyttöä.

Mahdolliset yhteistyökumppanit

Talkooapua kannattaa kysellä Otsolan, Mäntykankaan, Ristinkallion asukkaiden Facebook-ryhmästä.

Idean jätti Laura Huikko

Vastaus

Kiitos ideastasi ja osallistumisesta Kotkan kaupungin osallistuvaan budjetointiin. Valitettavasti ideasi ei edennyt jatkoon. Kotkan kaupungin asiantuntijat ovat perehtyneet ideaasi ja arvioineet sen osallistuvan budjetoinnin arviointikriteerien perusteella. Arviointikriteerit löytyvät täältä: Arviointikriteerit .

Kustannukset ylittävät reilusti osallistuvaan budjetointiin varatun määrärahan (15 000 euroa/alue), joten ideaa ei voida toteuttaa sen yhteydessä. Tämän tyyppisissä palveluissa on myös paljon ylläpitokustannuksia, jotka tulee huomioida myös näiden rakentamispäätösten yhteydessä ja siksi päätökset vaativat laaja-alaista tarkastelua.  Tarve on kuitenkin tiedostettu ja otamme ehdotetut paikat mielellämme talteen tulevaisuutta varten.