Talentti (ID 56)

Julkaistu 25.08.2022

EI JATKOON

Kotkan Sibeliuspuistossa oli vuosia sitten esiintymislava, jossa paikalliset bändit esiintyivät. Jokipuiston, tai torin lähelle olisi ihana saada kaikille avoin lava, jossa voisi esiintyä milloin haluaa. Lavan tulisi olla esteetön ja kaikki vauvasta vaariin voisi loistaa lavatähtenä. Bändit, runoilijat, kuorot, tanssijat tai vaikka nuoret aloittelevat stand up- koomikot saisivat mahdollisuuden esiintymiskokemukselle.

Idean hyödyt

Kaikki ikäryhmät tulisi otettua huomioon, sekä mahdollisuus tuoda omia kykyjä esiin olisi rajaton. Ja maksuttomat tapahtumat olisi tervetulleita.

Mahdolliset yhteistyökumppanit

Lavan paikan suunnittelu sekä rakentaminen paikalle, jolloin esimerkiksi toripäivinä olisi taattu yleisö. Uskoisin onnistuvan talkoovoimin sekä suunnitteluun olisi toivottavaa, että liikuntarajoitteisia olisi mukana.

Vastaus

Kiitos ideastasi ja osallistumisesta Kotkan kaupungin osallistuvaan budjetointiin. Valitettavasti ideasi ei edennyt jatkoon. Kotkan kaupungin asiantuntijat ovat perehtyneet ideaasi ja arvioineet sen osallistuvan budjetoinnin arviointikriteerien perusteella.

Idean toteutuskustannukset ylittävät Osbulle asetetun budjetin, eikä se siitä syystä etene jatkoon.