Hovilan (Lukkarinkadun) leikkipuiston uusiminen (ID 23)

Julkaistu 24.08.2022

EI JATKOON Hovilan leikkipuiston välineet ovat kovalla käytöllä ja moni niistä rikkinäisiä/huonossa kunnossa. Osittain rikkinäisen kiipeilytelineen tilalle olisi ihana saada esimerkiksi jokin isompi kiipeily kokonaisuus. Sunilassa uuddssa leikkipaikassa esimerkiksi ihana iso leikkiteline niin jotain vastaavaa olisi kiva saada tälle isolle leikkipaikalle. Myöskään vaijerikeinu ei liiku kunnolla ja leikkipaikka kaipaisi muutenkin kehittämistä.

Idean hyödyt

Lapset ovat Kotkan tulevaisuus ja heille soisi kunnollisia leikkipuistoja jotka kannustavat jo pienestä asti ulkoiluun ja aktiivisuuteen.

Idean jätti Jenna Tommila

Vastaus

Kiitos ideastasi ja osallistumisesta Kotkan kaupungin osallistuvaan budjetointiin. Valitettavasti ideasi ei edennyt jatkoon. Kotkan kaupungin asiantuntijat ovat perehtyneet ideaasi ja arvioineet sen Osbun arviointikriteerien perusteella. Arviointikriteerit löytyvät täältä: Arviointikriteerit. 

Tämä idea ei etene osallistuvassa budjetoinnissa, sillä se kuuluu normaaliin perustyöhön ja siihen on rahoitus toista kautta. Hovilan leikkipuiston kunnostus on parhaillaan käynnissä.