Kaupunkipuistossa suhisee!

Juhlista 10 -vuotista Kotkan Kansallista Kaupunkipuistoa kuvaamalla mitä kaikkea tekemistä, toimintaa ja tapahtumia ainutlaatuiseen kesäiseen kaupunkipuistoon liittyy!

Kotkan kansallinen kaupunkipuisto ulottuu mereltä keskustan puistoihin ja urbaaniin kaupunkimiljööseen sekä jokivarsia myötäille Kyminlinnan, Karhulan ja Sunilan kulttuuriympäristöihin. Kansalliseen kaupunkipuistoon sisältyy niin suunniteltuja ja rakennettuja viherympäristöjä, kuin ainoastaan polkureitistön tai kanootin saavuttamia luonnonympäristöjä saaristossa ja mantereella.

Kuvaa kanssamme Kotkan kansallisessa kaupunkipuistossa! Merkitse Instagram-kuvasi hashtagilla #kotkankansallinenkaupunkipuisto ja kuvasi ilmestyy someseinällämme. Niiden kaikkien kesken, jotka käyttävät hashtagia #kotkankansallinenkaupunkipuisto 1.6.–30.9. aikana, arvotaan hienoja Kotka-tuotteita – tule mukaan tekemään Kotkaa tunnetuksi!

Instagram-tilimme on @kotkakansallinenkaupunkipuisto

#kotkankansallinenkaupunkipuisto
#kotkankkp
#kaupunkipuistossasuhisee

 

Koe kansallinen kaupunkipuistoamme koko laajuudessaan eri teemojen kautta: kotkankkpmaa, kotkankkpvesi, kotkankkptuli ja kotkankkpilma.

Luonto ja liikkuminen         #kotkakkpmaa

Kansallinen kaupunkipuisto tarjoaa upeat mahdollisuudet luonnossa liikkumiseen niin puistoissa, rannoilla kuin metsissä. Kuvaa vaellustasi Aleksanterin reitillä, retkeilyä Lehmäsaaressa, pyöräilyä kaupunkipuiston reiteillä, skeittausta Katariinanpuiston skeittirampeilla, puuhailua puistoissa tai vaikka puutarhanhoitoa siirtolapuutarhassa.

Meri ja joki     #kotkakkpvesi

Kansallinen kaupunkipuisto ei ole vain rakennettuja puistoja, vaan myös merta, jokea, lampia, puroja, rantakallioita, suvantoja, koskia, hiekkarantoja ja saaristoa. Kuvaa käyskentelyä vesipuistossa, saariretkeä Fort Slavassa, retkielämää Lehmäsaarella, uintia, kalastusta, veneilyä, purjehdusta tai vaikkapa koskenlaskua Siikakoskella.

Historia           #kotkakkptuli

Kansallinen kaupunkipuisto on osa kaupungin kulttuuriympäristöä ja historiaa. Kuvaa seikkailuja Ruotsinsalmen linnoituksilla, Vellamossa, Tarmolla tai teollisen kulttuuriperinnön paikoilla Karhulan Hovissa tai Sunilassa.

Kaupunki ja kulttuuri          #kotkakkpilma

Kansallista kaupunkipuistoa ei olisi ilman kaupunkirakennetta ja kulttuuria. Kuvaa tapahtumien tuomaa riemua, konserttien huippuhetkiä, Meripäivien tunnelmaa, hengailua kaupungilla tai kaupunkikulttuurin kirjoa.

 

Huom. Meta ei osallistu arvonnan järjestämiseen tai ole siinä mukana millään tavalla.