Meripäiväparaatiin voi nyt ilmoittautua – teemana ”Meripäivät – porukalla paras”

Julkaistu 28.03.2024

Kotkan Meripäiviä vietetään 24.-27.7. ja Meripäivien avajaisparaati ja avajaiset järjestetään totutusti meripäiväkeskiviikkona 24.7. klo 18 alkaen. Meripäivät järjestetään jälleen Kotkan keskustassa ja siitä syystä paraati kulkee tänäkin kesänä Kymenlaaksonkatua pitkin Papinkadulle päättyen Itäkadulle. Avajaiset alkavat heti paraatin jälkeen Kotkan kauppatorilla.

Ilmoittautuminen ryhmille on nyt auki ja paraatiin voi ilmoittautua 20.6. saakka. Paraatiin voivat ilmoittautua kaikki kotkalaiset yhdistykset ja yritykset. Ei-kaupalliset yhdistykset, järjestöt ja seurat voivat osallistua paraatiin ilmaiseksi. Kaupallisilta yrityksiltä peritään osallistumismaksu.

Paraatissa on aina vuosittain vaihtuva teema, jota ryhmien toivotaan tuovan paraatiesityksessään esiin. Viime vuonna teemana oli ”ekosyy juhlaan” ja tänä vuonna teemana on ”Meripäivät – porukalla paras”.

Paraati on myös kilpailu, johon kaikki ryhmät osallistuvat.  Meripäivien yhteistyökumppani Kymen Seudun Osuuskauppa palkitsee voittajaryhmän 1000 euron palkinnolla. Voittajaryhmän nimi julkistetaan Meripäivien avajaistilaisuudessa Kotkan kauppatorilla heti paraatin jälkeen ja voittajaryhmään ollaan yhteydessä myös puhelimitse mahdollisimman pian.

 Ilmoittautumaan pääsee Meripäivien verkkosivuilla osoitteessa www.meripaivat.com.